smileyVi havde fornøjelsen af at have Martin Christensen som gæstetræner i U-14 afdelingen, fredag d. 3. oktober. Martin er en meget seriøs dygtig ung træner, der i sin udstråling helt klart viser omverdenen, at det med at være træner ,det er noget Martin “brænder” for. Så allerede fra træningen start havde Martin spillernes fulde opmærksomhed. Martin forstod i sin omgang med spillerne til fulde, at fange og motivere spillerne. Det er jo en del anderledes med ungdomsspillere, der “fodboldmæssigt” er spredt vidt med hensyn til deres kunnen, end med et hold seniorspillere der er selvmedvirkende til at presse hinanden, uden der er behov for trænerens løbende motivation træningsaftenen igennem. Denne motivering til at få U-14 spillerne til at koncentrere sig i træningsforløbet besad Martin helt klart og i de 2 t., hvor tiden “fløj” afsted og Martin trænede drengene var det god damp på drengenes kedler. Martin afsluttede træningen med en kort evaluering i klubhuset, hvorefter der var spørgetid for de spørgelystne spillere til Martin. Jeg vil gerne, på egne og spillernes vegne, sige mange tak til Martin for hans engagerede træningssession og samtidig takke ja, til Martins tilbud om en ny “omgang” til foråret. Spillerne !!!!!!— ja, de var vanen tro igen eksemplariskesmiley i deres opførelse. Der skal også lyde et meget stort tak til Marie B., Tine H., Pia H. og Gitte G. for deres store arbejde for at få tingene til at lykkedes med kreering af menu, borddækning, servering etc..smiley Også mange tak til Erik P. for levering af en del af fødevarerne til aftenens arrangement.smiley Sidst men ikke mindst tak til Kwang der lod sig “bortføre” fra en fest ude i byen og op i klubben, hvor han “reddede” dvd-aftenen med at få anlægget til at virke.smiley Vanen tro lykkedes det os at få tidsplanen til at “sprænge” med en times tid.smileyNEDUNDER ET PAR STEMMINGSBILLEDER. Husk at klikke på billederne og så se dem nederst på indlægget.