smiley 1. november var dagen, hvor årets pokaler skulle have ejermænd og vi U-14 afdelingen skulle have fornøjelsen af at have Nicklas og Jan som gæstetrænere. Dagens arrangement startede kl. 9.00, så kl. 8.20 var Nicklas og Jan i gang med at klæde om således at der var gjort klar på fodboldbanerne til U-14 spillernes ankomst. Efter en kort introduktion opstartede træningen. De første 1½ time var opvarming og her kom man grundtigt igennem de respektive muskelgrupper inden man var klar til den spillemæssige træning. ( Når man forestiller sig at mange ungdomsårgange har en træningstid på 1½ t., så er man jo nødt til at “spare” på noget i forbindelse med det normale træningsforløb og her er det ofte opvarmning og specieltræning der “skæres” i ) Formiddagens sidste 1½ t. var dedikeret til målmandstræning i den ene ende og spiløvelser i den anden ende. Til frokost havde “pigerne” , Marie, Tine og Charlotte, arrangeret pålægsflutes, grønt ,frugt og juice. Eftermiddagstræningen var en kombination af skudøvelser og spil på 2 mål og da de 6 t.s træning kl. 15.00 var overstået var det tid til bad. Det var tydeligt at drengene på dette tidspunkt var ved at være lidt trætte i ben og krop, men på trods af dette var der høj humørføring og glæde hos drengene, der hurtigt var klar foran storskærmen for at se en fodboldfilm. Lige før køkkenpigerne Marie og Tine var færdig med aftensmaden, var der tid til pokaluddeling. Denne blev forestået af Nicklas og Jan. En del af aftenens præmier af G-STAR, RAW textiler, sponsortøj etc. fik nye ejere idet en stor del af U-14 spillerne ikke “brænder” nok for fodbold til at ville deltage sammen med deres holdkammerater i dagens arrangement og da betingelsen for at modtage disse præmier var at man deltog i dagens arrangement. Derfor fik blandt andet hverken Nick, Jeppe, Nielsen, H.P. og andre, de præmieringer de var blevet nomineret til. Heldigvis tilfaldt de gaver, til stor glæde, andre der havde valg dagens arrangement. Efter maden var der endnu en fodboldfilm inden arrangementet kl. 21.00 sluttede.smiley

DER SKAL LYDE EN SPECIEL TAK TIL :

–SUPERTRÆNERNE smiley Nicklas og Jan Grüning

–KØKKENPIGERNE smiley Marie, Tine og Charlotte ( afrydder G.G. )

— CREWET smiley Sonni, Jancker, Jonas, Mathias og Tony

smileysmileysmileyPokal/gavesponsorer :

— Spark, Tarup Centret Odense

— Butik Winckler, Bogense

— Kildemoes Cykler, Nr. Lyndelse

— Nordfyns Bogføring, Bogense

— Baby Care, Tarup Centret, Odense

— Carsten Lund, København

— Odense Nedbrydning, Odense

smileysmileysmileyÅRETS PRIS/POKALMODTAGERE:

— Årets fighter :

nr. 3 Mikkel Ørneborg

nr. 2 Kasper Sørensen

nr. 1 CASPER SKOVHUSsmiley

–Topscorer 7 mands:

nr. 3 Nicolai Møller 10 mål

nr. 2 Kasper Bredning 11 mål

nr. 1 JOHAN NELLEROD 13 målsmiley

–Topscorer 11 mands :

nr. 3/2 Johan Nellrod/Kasper Bredning 12 mål

nr. 1 MADS GRÜNING 18 målsmiley

–Årets tekniker:

nr. 3 Mathias Holmquist

nr. 2 Mads Grüning

nr. 1 KASPER BREDNINGsmiley

–Årets fund :

nr. 3 Daniel Adsersen

nr. 2 Mathias Holmquist

nr. 1 PETER HANSENsmiley

–Træningspokalen

nr. 3 Kasper Sørensen 194 point

nr. 2 Mads Grüning 199 point

nr. 1 MARCUS SØRENSEN 200 POINTsmiley

–Årets spiller 7 mands :

nr. 3 Abel Madsen

nr. 2 Kasper Sørensen

nr. 1 KASPER SYRIKsmiley

–Årets spiller 11 mands :

nr. 3 Marcus Sørensen 25 stemmer

nr. 2 Kasper Bredning 38 stemmer

nr. 1 MADS GRÜNING 47 STEMMERsmiley